Alcoholcoaching - Gezelligheidsdrinker of Alcoholist
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Pim Bekker MBA
Stel je zelf eens de vraag: wat is nu je last en wat heb je nodig voor "herstel"? Door vanuit deze manier te gaan denken benader je het probleem anders en kun je met coaching werken aan jouw oplossingen. Gebleken is dat deze werkwijze snel en zeer effectief werkt. Door mijn ervaringsdeskundigheid, kennis en jouw inzet.
Alcoholcoahcing en Alcoholverslaving
40 dagen zonder alcohol
40 dagen niet drinken Editie.nl
Alcoholcoaching

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Gezelligheidsdrinker of Alcoholist


Gezelligheidsdrinker of alcoholist?

Alcohol is een door de samenleving goedgekeurde drug. Veel mensen associŽren een biertje of wijntje met gezelligheid. Maar alcohol heeft ook een heel andere kant. Overmatig gebruik (alcoholmisbruik) brengt ernstige schade toe aan uw lichaam en geest. Een alcoholprobleem of drankverslaving heeft ingrijpende gevolgen.

Merkt u dat u door uw drankgebruik minder energie heeft, vergeetachtig bent of slechter presteert op uw werk? Of dat u zaken laat liggen, sociale contacten verliest of lichamelijke klachten heeft? Dan is het tijd om in te grijpen. Het maakt niet uit of u incidenteel of dagelijks veel drinkt, ik help u van uw drankprobleem af.

Ervaringsdeskundige.

Mijn naam is Pim Bekker en ik werk sinds 2007 als professioneel opgeleide verslavingscoach en ervaringsdeskundige. Met succes! Mijn behandelmethode is in 2009 bekroond door de Landelijke CliŽntenraad Verslavingszorg met de eerste prijs. Dat alcoholcoaching werkt blijkt ook in de praktijk: ruim 90% van mijn cliŽnten stopt binnen twee weken met drinken.

Professioneel en persoonlijk.

Alcoholcoaching is een volwaardig alternatief voor de behandeling in een afkickkliniek, ggz-instelling of een andere vorm van verslavingszorg. Ik bied persoonlijke, anonieme en professionele begeleiding tegen een scherp tarief. Tijdens gesprekken maak ik u bewust van uw drankpatroon en leer ik u dit te doorbreken.

Contact.

Wil u individuele coaching, op dagen en tijden die u passen? Zevendagen per week van 9.00 tot 22.00 uur open. Neem dan contact met mij op via 0626787473. Bel of mail vandaag en kom deze week nog op gesprek.

http://www.alcoholconsulent.nl


09 April 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog