Alcoholcoaching - Alcoholcoaching
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Pim Bekker MBA
Stel je zelf eens de vraag: wat is nu je last en wat heb je nodig voor "herstel"? Door vanuit deze manier te gaan denken benader je het probleem anders en kun je met coaching werken aan jouw oplossingen. Gebleken is dat deze werkwijze snel en zeer effectief werkt. Door mijn ervaringsdeskundigheid, kennis en jouw inzet.
Alcoholcoahcing en Alcoholverslaving
40 dagen zonder alcohol
40 dagen niet drinken Editie.nl
Alcoholcoaching

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Alcoholcoaching


Alcoholverslaving of Alcoholist of Gewoontedrinker

Herkent u de last van alcoholgebruik bij of na een gebeurtenis, receptie, bijeenkomst of aan het einde van een werkdag? Of herkent u wellicht het gebruik dat u beschouwt als beloning of feestje? En vraagt u zich af: “hoe doorbreek ik dit patroon of het doordrinken?”

In mijn werkwijze starten we altijd met het “korte interventie traject”. Dit is geschikt om snel uw gebruik en patroon te veranderen. Speciaal ontwikkeld voor gebruikers die er wat aan willen doen en die voor een frisse benadering kiezen, anders dan waarin de verslavingszorg voorziet.

 

Het gaat hier in aanvang om een kortdurende, individuele, anonieme en maatwerk gerichte coaching die ik, als ervaringsdeskundige en opgeleide verslavingscoach, u aanbiedt. Het is een nieuwe, unieke en zeer toegankelijke methode, wars van beladen normen of waarden.

 

Vanaf de start krijgt u zicht op uw mechanismen die leiden tot gebruik. Denk hierbij aan: gedachten, beloning, trek, thuis komen, opkikker, lichamelijke aandrang of emotie bij de aanvang van het drinken. Gedurende het traject leert u hiermee anders om te gaan. Zo is “trek” bv. een emotie. Die komt op, maar is ook te beďnvloeden, waardoor uw trek in alcohol wegebt…….http://alcoholconsulent.nl/
01 Januari 2011 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog